Massa bus och mys

Nu har Aska varit hos oss i 2 hela dagar. Vi kämpar med rumsrenheten och att komma när man ropar, hon har även börjat förstå att man ska sitta när vi säger "sitt" för då får man alltid en godbit. 
 
Inatt blev vi väckta klockan 2 på natten av massa blöta valppussar, den lilla busen hade klättrat ut ur sin kompostbur och glatt hoppat upp i sängen för att avslöja sig, tråkigt nog... för då hamnade man ju i buren igen! Men hon fann sig fort, lite gbällande och sedan somnade hon sött.
 
När jag sedan skulle upp klockan 05 för att åka till jobbet vakna hon till igen och vi gick ut för att kissa. Men det blev mer bus än kiss! Och direkt när vi kom in sprang hon in och kissa... Så min morgon fick starta med att torka valpkiss.
 
Fick lämna mina sovande älsklingar för att åka till jobbet efter 3 underbara veckors ledigt. Härlig jobbstart, underbemannade och 69 hästar att motionera samt sköta om. 
 
Men när man väl kom hem möttes man av massa hundpussar, underbart! Nu har man myst med sina 3 älsklingar och det är snart dags att krypa ner i sängen för en ny dag.
 
God natt!
 
/Matte, Husse, Atlas och lille Aska!